אדומים

 

מרלו

המרלו שלנו הינו מופק מ100% ענבי מרלו, היין הינו בעל ארומות יוצאות דופן של אוכמניות, קליפת תפוז ,ועשבים עם נגיעות קוקוס. זהו יין מורכב אך עם זאת רך וקליל יותר מן הקברנה, היין מיושן בחביות אלון צרפתיות ואמריקאיות במשך 12 חודשים עד להגעה לאיכויות המתבקשות מן הזן הקלאסי הזה.

 

*מתאים במיוחד לתבשילי קדרה, בשרים פסטות ופיצות.

עין שמאי

עין שמאי הינו בלנד בורדולזי קלאסי המופק מ65% ענבי קברנה סוביניון ו35% ענבי מרלו, היין מוחזק כיין זני בחביות אלון אמריקאיות וצרפתיות כשנה ולאחר מספר נסיונות על מנת למצוא את היחסים המושלמים בין הענבים התקבל הבלנד המאוזן והנעים הזה. התוצאה המתקבלת היא שילוב של העידון של המרלו והניחוחות המורכבים של הקברנה.

 

*מתאים מאוד למאכלי בשר, גבינות ופסטות

קברנה סוביניון

"מלך היינות"- הקברנה שלנו, בדומה לשאר ענבי היין שלנו, גדל כקילומטר מהיקב בתנאים האידיאלים ביותר. אדמת גיר מנוקזת היטב, בגובה של כ-700 מטרים בהרי מרום הגליל, שם האקלים מתאים במיוחד לגידולו . היין מופק מ100% ענבי קברנה סוביניון ומיושן  כ14 חודשים בחביות אלון צרפתיות ואמריקאיות, במהלך היישון הייננית מחליטה על הזמן וכמות היין המוחזק בכל סוג חבית, כל זאת על מנת ליצור יין המאופיין באיזון, גוף מלא, וניחוחות של פירות יער ושזיף.

 

*מתאים במיוחד למאכלי בשר, וגבינות מעושנות.

 

נביולו

את יין הנביולו אנו מייצרים מפתיחת היקב ב2008,היין מופק מ-100% ענבי נביולו. זהו ענב מיוחד מאוד שכמעט ואיננו גדל בישראל, מקורו באיטליה באזור פימונטה, ושמו: נביולו- משמעותו עננה או ערפל, על שם התנאים בהם גדל הענב באזור גידולו המקורי המכוסים ערפל חלק ניכר מהזמן, בגידול ותנאים "קלאסים" היין מתיישן לתקופות ארוכות, אך בארץ התנאים השונים נותנים ענב ויין שונים מעט ,לאחר ניסויים וטעימות שונות הוחלט לכוונו להיות יין צעיר וקליל, הענב מתאפיין בגודל גדול ובקליפה דקה, אשר גורמים לארומות פרי דומיננטיות  ולטעם קליל יותר מרוב סוגי היין שאנו מפיקים, הצבע בהיר יותר המזכיר מעט רוזה. הענב מתאפיין בחומציות  וטאניניות גבוהה המאפשרים התיישנות ארוכה. 

 

* היין מתאים במיוחד לדגים, פירות ים, וארוחות קלות